Teckel Kennel "Van Bicapie"

Leuk dat u een kijkje komt nemen op onze website van teckel kennel " Van Bicapie"

Ik zal mijn even voorstellen mijn naam is Nathalie Koreman moeder van 3 dochters en al vanaf 1995 werkende als hondentrimster in mijn eigensalon.

Na een Mastino Napoletano genaamd Bi lly en een Engels Cocker Spaniel genaamd Ca sper te hebben gehad

Kwam er in 2010 een Kaninchen teckel dame genaamd Pi e n ons gezin versterken, door het geweldige zelfstandige, eigenwijze, moedige maar vooral lieve en aanhankelijke karakter van dit ras ben ik besmet geraakt met het teckelvirus en wordt ons gezin inmiddels versterkt door meerdere teckeltjes waar we van tijd tot tijd een nestje mee fokken onder de naam VAN BICAPIE

Teckelkennel, Van Bicapie is een NTC fokker die fokt volgens de voorwaarden van de Nederlandse Teckelclub. Dit houdt onder andere in dat de beide ouder dieren gekwalificeerd zijn en getest worden op erfelijke aandoeningen.

De pups die bij ons geboren worden groeien op in onze woonkamer samen met hun moeder. Ze maken deel uit van ons gezin. Als ze rond de drie weken zijn maken ze kennis met onze andere honden. De pups beginnen dan ook een beetje rond te lopen en ontdekken van alles in en om het huis. De pups worden regelmatig opgepakt en geknuffeld door mij, onze 3 dochters en al het bezoek. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u een gezonde, goed gesocialiseerde en evenwichtige huisgenoot krijgt.

Graag nodigen wij u dan ook uit voor een vrijblijvend kennismaking met onze teckeltjes, bel of mail gerust voor een bezoek afspraak.