Teckel Kennel "Van Bicapie"

Wanneer u bij kennel van Bicapie een teckeltje koopt wordt u op de hoogte gehouden over de ontwikkelingen van de pups. Dit gaat via de e-mail of Facebook uiteraard met leuke foto’s.

De pups worden ontwormd met diverse middelen 2 weken en 4 weken Drontal pup 6 weken Milbemax 8 weken Panacur Op de leeftijd van 9 weken wordt de pup preventief behandeld met stronghold.

De pup heeft een stamboom afgegeven door de Raad van Beheer. De Raad van Beheer heeft rond de leeftijd van 7 weken de pup gechipt. De pup is op leeftijd van 6 weken ingeënt en dient op de leeftijd van 9 en 12 weken herhaald te worden. De dierenarts checkt de gezondheid van de pup en doet verslag in het inentingsboekje van de pup.

Als de pup Kennel Van Bicapie verlaat krijgt de pup een Koopcontract, DNA profiel, Europees inentingsboekje met daarin een gezondheidsverklaring ,1 kilo Royal Canin Puppy Mini en een puppy pakket mee.

Mocht u interesse hebben in een pup van kennel ,van Bicapie wordt de pup gereserveerd tot u de eerste keer bent wezen kijken en wij kennis hebben gemaakt. Als er sprake is van wederzijds vertrouwen maken we verdere afspraken. Vanaf dat moment bent u van harte welkom om de ontwikkelingen van uw pup van dichtbij te volgen. Uiteraard op afspraak

Hartelijke Groet, Nathalie Heetebrij-Koreman

Teckelkennel van Bicapie